El compromís de Criança

EL COMPROMÍS DE CRIANÇA

Tot pare o mare desitja el millor per al seu fill i vol donar-li tot el suport que pugui per a fer realitat aquest desig.  La família és el recurs fonamental de què disposa el nen o jove per afrontar amb èxit la vida. En paraules de la psicòloga familiar Jirina Prekop: “Per als nens, l’amor és el més important amb qu`e poden emparar-se”.

 

Sabem que la base per a que un fill tingui una bona vida quan sigui gran és gaudir d'un bon desenvolupament durant les seves primeres etapes. Sortosament, la majoria de nens i nenes se'n surten prou bé amb les eines que els dóna l'escola i amb l'ajut dels pares. A vegades, però, el fill presenta alguna dificultat o un retard i els pares dubten si està rebent o no tot el suport que poden oferir-li. En aquestes situacions, esperar o actuar ja, per posar-hi remei, pot ser una qüestió de criteri, tant dels professionals que assisteixen l'aprenentatge del nen, com dels mateixos pares.

 

El compromís de Criança és fomentar el bon desenvolupament infantil i juvenil, tot col·laborant amb el seu entorn més pròxim, la família. Força cops ens hem trobat davant d'uns pares que es queixaven que, d'haver-ne sabut més, haurien intervingut abans. Per això volem oferir-vos la informació que us pugui ser útil a l'hora de decidir si val o no la pena prestar-li una atenció especial a un problema que pugui tenir un fill vostre. Així reduirem el risc que la situació empitjori sense necessitat, o que quan vulguem posar-li remei ja hàgim perdut un temps massa valuós.

 

Al blog hi trobareu articles i consells que –pensem– us serviran per a fer millor costat als vostres fills.


Sapigueu que, si voleu proposar-nos alguna idea, ho podeu fer adreçant-vos a la nostra bústia de correu electrònic info@crianca.cat.

Començarem tocant uns temes que interessen a molts dels nostres clients:

 

– El llenguatge. Com es desenvolupa?

 

– Separació i fills: inquietuds, dubtes i pors.

 

– La psiquiatria infantojuvenil. En què ens pot ajudar?Il·lustració: Betania Zacarías


info@crianca.cat

+34 937 721 362

Països Catalans, 20, local B

08755 Castellbisbal, Barcelona

___________________________________