Castellbisbal amb Angelman

Castellbisbal amb Angelman

Dins els actes de la festa major d'hivern, a la piscina de l'Illa Esportiva de Castellbisbal s'ha celebrat avui, vigília de Sant Vicenç, patró del poble, la quarta edició del repte solidari organitzat pel Club Triatló Castellbisbal, consistent a nedar entre tots la distància de cent kilòmetres. Aquest cop, amb els guanys de l'esdeveniment s'ha volgut ajudar l'Associació de la Síndrome d'Angelman, així com donar suport al tractament d'un infant del poble afectat per aquesta malaltia d'etiologia neurogenètica, que es caracteritza per un endarreriment en el desenvolupament de la persona.

Gràcies a l'ajut de tothom, el repte s'ha assolit amb escreix (s'han nadat més de 133 kilòmetres!) i la recaptació solidària ha estat excel·lent.

Estem molt contentes i agraïdes que el poble doni suport als seus nens, així com de poder continuar col·laborant des de Criança en el tractament d'aquest “angelet”.


info@crianca.cat

+34 937 721 362

Països Catalans, 20, local B

08755 Castellbisbal, Barcelona

___________________________________