2010 - 2020

 

 

Criança celebra el seu desè aniversari. Les sensacions i records son molts i molts de bonics. Recordo amb especial estima i gratitud les persones que me han ajudat a transformar un somni en un projecte, les que han confiat en mi, les que m’han ajudat a transformar els moments difícils en oportunitats de creixement. Quina meravella és estar envoltada de gent bona, que vetllen per a mi, per l’equip i per la qualitat de tot el que fem a Criança. Sabeu qui sou. Gràcies a tots!!

Encara conservo la primer agenda (en paper) que va tenir el centre. No fa gaire, vaig veure anotat la primera visita, el primer nen que vaig atendre a Castellbisbal. A mida que passava els fulls veia com 1 nen es convertia en 2, 3, 4... i aquí estem, deu anys després, ben a prop dels 500 infants i joves atesos per tot l’equip.

Gràcies per tant famílies! Un privilegi dedicar-se al mon dels infants i de les famílies.

 

Adelina


Criança celebra su décimo aniversario. Las sensaciones y recuerdos son muchos y muy bonitos. Recuerdo con especial cariño y gratitud a las personas que me han ayudado a transformar un sueño en un proyecto, las que han confiado en mí, las que me han ayudado a transformar los momentos difíciles en oportunidades de crecimiento. Qué maravilla es estar rodeada de gente buena, que estan por mí, por la equipo y por la calidad de todo lo que hacemos en Criança. Sabéis quien sois. Gracias a todos!!

Aún conservo la primera agenda (en papel) que tuvo el centro. No hace mucho, vi anotado la primera visita, el primer niño que atendí en Castellbisbal. A medida que pasaba las hojas veía como 1 niño se convertía en 2, 3, 4... y aquí estamos, diez años después, muy cerca de los 500 niños y jóvenes atendidos por todo el equipo.

Gracias por tanto familias! Un privilegio dedicarse al mundo de los niños y de las familias.

Adelina


info@crianca.cat

+34 937 721 362

Països Catalans, 20, local B

08755 Castellbisbal, Barcelona

___________________________________