OLIVIA

 


El Covid-19 ens ha portat també una crisi d'emergència social. Segons dades de la Plataforma de la Infancia, antes del pandèmia, un 26,8% dels nens i nenes en Espanya ja vivien en llars en risc  de pobresa. Es a dir 2,4 milions d'infants. Tots ells es veuen afectats ara també per a un sistema educatiu desigual.

Des de Criança volem seguir posant el nostre granet de sorra, mitjançant el projecte Olivia. Tot just fa 1 any que impulsem aquest projecte adreçat a famílies vulnerables del nostre municipi i de més enllà. Tot i que estem treballant a distància, la bústia Olivia segueix operativa. Tenim un 'angelet' de la guarda a Castellbisbal que s'ocupa de mirar-la i recollir el material que porteu.

S'apropa el final del curs escolar. Si teniu material en bon estat que no fareu servir, porteu-nos i ho farem arribar a famílies que el necessiten. Molts nens i nenes amb poc o escàs accés a internet, agrairan tenir colors, contes, llibretes o llibres de suport per seguir estudiant, aprenent i somniant.

Ajudeu-nos a ajudar. Que la solidaritat sigui una forma de vida. Moltes gràcies per a col·laborar!

 


El Covid-19 nos ha traído también una crisis de emergencia social. Según datos de la Plataforma de la Infancia, antes del pandemia, un 26,8% de los niños y niñas en España ya vivían en hogares en riesgo de pobreza. Es decir 2,4 millones de niños. Todos ellos se ven afectados ahora también para un sistema educativo desigual.

 

Desde Criança queremos seguir poniendo nuestro granito de arena, mediante el proyecto Olivia. Apenas hace 1 año que impulsamos este proyecto dirigido a familias vulnerables de nuestro municipio y de más allá. Aunque estamos trabajando a distancia, el buzón Olivia sigue operativo. Tenemos un angelito 'de la guarda en Castellbisbal que se ocupa de mirarlo y recoger el material que traeis.

Se acerca el final del curso escolar. Si tienes material en buen estado que no utilizarás, traernos y lo haremos llegar a familias que lo necesitan. Muchos niños y niñas con poco o escaso acceso a internet, agradecerán tener colores, cuentos, libretas o libros de apoyo para seguir estudiando, aprendiendo y soñando.

 

Ayúdenos a ayudar. Que la solidaridad sea una forma de vida. ¡Muchas gracias por colaborar!


info@crianca.cat

+34 937 721 362

Països Catalans, 20, local B

08755 Castellbisbal, Barcelona

___________________________________