CriArte

Arran de la pandèmia global vaig trobar en l’art una forma de connectar-me i de donar sentit al què vivia sense la necessitat de les paraules. Els colors, alhora que m’aportaven llum, en un temps incert, em parlaven de mi i de les meves emocions. 
 

Davant d’aquesta experiència vaig començar a preguntar-me sobre com l’art ajuda a fer créixer el benestar i més concretament, en els infants i adolescents. En la cerca de respostes va néixer CriArte, un espai on l’art estarà al servei benestar dels nens i nenes de Castellbisbal i d’altres municipis.


De la mà de les companyes, Susana Freije, llicenciada en Belles Arts, i de l’Anna LLovet, Psicòloga amb formació en Educació Emocional, CriArte veurà la llum el proper mes d’octubre.

 

Amb tot l’amor,  

Adelina M A MoreiraPsicòloga, Psicòloga Sanitària i Directora de Criança

crianca.art@gmail.cominfo@crianca.cat

+34 937 721 362

Països Catalans, 20, local B

08755 Castellbisbal, Barcelona

___________________________________