TERÀPIA DE GRUP PER A INFANTS I ADOLESCENTS

De vegades les dificultats són més fàcils de superar quan les podem expressar en un grup d’iguals, dins un espai segur i acollidor. Així, el vostre fill millorarà les relacions interpersonals, aprendrà com ajudar i rebre ajuda, descobrirà diferents maneres de fer front als conflictes i incorporarà noves habilitats.

 

PENSAMENT SOCIAL I TEA

En aquest espai el vostre fill treballarà el pensament social i les competències emocionals amb nens i nenes de la seva edat amb necessitats de desenvolupament semblants, i aprendrà a establir bones relacions amb els altres i a gaudir-ne.

 

ARTTERÀPIA

Mitjançant creacions plàstiques (pintura, fang, cartró, música, fotografies, etc.) en aquest espai el vostre fill podrà expressar i compartir idees, sentiments i vivències que potenciïn l’autoconeixement i la regulació emocional.

 

ESCOLA DE PARES

A l'escola de pares comprendreu millor alguns comportaments dels vostres fills, propis de l'edat. Això us ajudarà en la vostra tasca educativa i afavorirà una relació afectiva més plena, alhora que us farà més capaços de posar-los els límits que necessiten.info@crianca.cat

+34 937 721 362

Països Catalans, 20, local B

08755 Castellbisbal, Barcelona

___________________________________