AVALUACIÓ I DIAGNÒSTIC

Al llarg de la vida travessem diferents situacions de crisi o de conflicte, les manifestacions de les quals poden ser més o menys intenses, depenent de molts factors: des de sensació de malestar físic, tristor o ansietat, fins a trastorns d'ordre psicològic o somàtic que ens impedeixin afrontar el dia a dia. L'objectiu de les primeres sessions serà escoltar-vos i conversar per tal de comprendre què ha motivat el malestar i què fa que es mantingui. Aquest serà el primer pas per oferir-vos la teràpia que més s'ajusti.

 

PSICOTERÀPIA INDIVIDUAL

Si la vostra vida personal o familiar està passant un moment difícil que dura més que no esperàveu o que no us veieu capaç d'afrontar sol, és el moment de demanar ajuda. Us acompanyarem per redescobrir els vostres recursos i utilitzar-los per recuperar el benestar.

 

PSICOTERÀPIA DE PARELLA

Si us trobeu amb conflictes repetitius, sensació d’estancament o que la relació s’està acabant, manca de comunicació, excés de gelosia, infidelitat, problemes en les relacions sexuals, violència, etc., us proposarem un treball que afavoreixi la comunicació clara, l’expressió de necessitats en lloc de queixes i la capacitat d’apreciar el valor de l’altre.
info@crianca.cat

+34 937 721 362

Països Catalans, 20, local B

08755 Castellbisbal, Barcelona

___________________________________